Over Ons

Bij XBBone zorgen wij ervoor dat u de laagste prijzen krijgt en de nieuwste technologie. Hoe gaan we dit realiseren? 

Elke laptop die geleverd wordt is op maat gebouwd volgende specificaties van de klant. Doordat wij een samenwerking hebben met een grote distributeur die onder andere Clevo,MSI en Topstar levert kunnen wij de beste kwaliteit componenten bieden van de grootste merken, zoals Intel , Nvidia , Kingston voor een lage prijs . Door het gebruik van onze klantvriendelijke en eenvoudig te bedienbare website kunnen wij ons concentreren en inspannen voor onze uitstekende service en lage prijzen.

Wat hebben we te bieden? 

Bij elke laptop die u bij ons aanschaf krijgt u altijd technische ondersteuning en bovenal, een nieuwe laptop die u wilt laten zien bij uw vrienden en familie.

Alle laptops die wij bouwen kunnen niet gekocht worden in winkels. Wij specialiseren ons op de verkoop van laptops voor thuis en zakelijk gebruik, maar natuurlijk ook gamers die hoge eisen en wensen hebben. Voor professionele foto/video editors en 3D designers is er altijd een laptop op maat.

Wij maken elke laptop op maat naar uw wensen en eisen, dat betekend dat u niet betaald voor de onderdelen die u niet gebruikt. Wij leveren alleen topkwaliteit componenten, al onze geheugen wordt geleverd met een levenslange garantie! 

Bekijk op uw gemak onze website en bladeren eens door onze producten. Wij kunnen garanderen dat onze prijzen fantastisch zijn in vergelijking met de grote merken. Als u een product ziet en nog vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.